Al meer dan 40 jaar maakt Naim Audio hoogwaardige audioproducten die aansluiten bij de wensen van muziekliefhebbers. Dit heeft ervoor gezorgd dat Naim een bijzonder goede reputatie heeft opgebouwd bij zowel klanten als bij de wereldwijde pers. Het tragische overlijden van oprichter Julian Vereker in 2000 heeft Naim niet tegengehouden om door te gaan met het introduceren van vernieuwende en technisch hoogstaande geluidsapparatuur.  Door de productie en ontwikkeling te houden in Salisbury kan de kwaliteit gewaarborgd blijven.  Bijna alle Naim-producten worden met de hand geassembleerd in Engeland, in de Salisbury-werkplaats. 

Elk component wordt beoordeeld op zijn bijdrage aan de muzikale beleving, niet alleen op technische prestaties. De producten zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Naim biedt reparatie- en upgradeopties, waardoor klanten hun systemen kunnen onderhouden en verbeteren zonder volledig nieuwe apparatuur te hoeven kopen. Dit maakt een Naim-systeem een langdurige investering in muzikale kwaliteit.

Omera is al jarenlang dealer van Naim. Dit is uiteraard niet zomaar. Naast dat de producten van Naim een uitstekende muzikale kwaliteit bieden, is ook het afwerkingsniveau op hoog niveau. Naim is daarnaast een van de pioneers op het gebied van streaming audio. De app is erg overzichtelijk en werkt perfect. Dit komt vooral terug in de Uniti line-up en uiteraard in de alom geprezen streamers van Naim, zoals bijvoorbeeld ND5 XS 2 of de NSS 333. Wilt u ook een goed geluidssysteem in de keuken of studeerkamer? Ook hiervoor heeft Naim in de vorm van de Mu-so 2 of de Mu-so Qb 2 een oplossing. Koppel de verschillende apparaten van Naim en u heeft een volledig werkend multiroom systeem. Met Naim geniet u van alle soorten muziek op elk moment van de dag. 

Alle producten van Naim