Muziek is tijdloos en kent geen grenzen; het raakt het hart van mensen van alle culturen en alle generaties. Iedere dag biedt de kans op een emotionele ervaring, teweeggebracht door een geluid dat we nooit eerder hebben gehoord. Technics neemt je mee op een reis om muziek opnieuw te ontdekken.

Bij Technics weten ze dat de luisterervaring niet een kwestie van technologie is, maar een magische, emotionele relatie tussen mensen en muziek. Technics wil dat mensen muziek ervaren zoals die oorspronkelijk was bedoeld en hen in staat stellen om een emotionele impact te voelen. Door deze ervaring mogelijk te maken, wil Technics zijn steun verlenen aan de ontwikkeling en het genot dat de vele muzikale culturen van de wereld kunnen bieden. Dat is de filosofie van Technics. Met de opkomst van het internet, en met name breedbandsnelheden, is het mogelijk geworden om grote hoeveelheden data te verzenden en te ontvangen, zodat muziek digitaal kan worden gedistribueerd in lossless kwaliteit. Het is nu tijd om toe te treden tot het tijdperk der digitale netwerken, en niet alleen onze tientallen jaren ervaring in audio tot ontplooiing te brengen, maar de grenzen van geluidsweergave te verleggen en nieuwe ontmoetingen met geluid voor muziekliefhebbers mogelijk te maken.

Technics is natuurlijk allereerst bekend om hun iconische platenspeler, de SL-1200. Schitterende platenspelers bouwen is nog steeds een kwaliteit van Technics, maar ook de versterkers en all-ones van Technics zijn op top niveau. Technics heeft namelijk in elke prijsklasse een oplossing. Een voorbeeld hiervan is de SA-C600, een all-in-one (versterker, streamer, cd-speler, phone-voorversterker en dac). Deze alleskunner klinkt goed, werkt goed en is heel betaalbaar. Koppel de SA-C600 met de SC-C70 MKII en je hebt een volledig multiroom systeem. 

Alle producten van Technics