Het jaar was 1984. Destijds moesten luidsprekers gigantisch en technisch gecompliceerd zijn. SA introduceerde hier zijn eerste luidspreker, en de pers schreef verbaasd: “Deze luidspreker zet nieuwe standaarden”. Het was geen luidspreker zoals alle anderen, want het was een compacte luidspreker met groot geluid. Een luidspreker die werd gecreëerd uit fascinatie voor de muziek – niet alleen voor de technologie. Een luidspreker die een nieuwe weg wees.

SA-Audio is van mening dat muziek ons volgt door het leven. Muziek versterkt en benadrukt stemmingen, en helpt herinneringen vast te houden. Muziek wordt door alle mensen begrepen en gebruikt, en kan meningen en gevoelens uitdrukken waar woorden alleen niet toereikend voor zijn. En als je ooit geprobeerd hebt een film zonder geluid te kijken, weet je dat geluid minstens de helft van de filmervaring is.

Bij System Audio vind je alleen luidsprekers met een focus op esthetiek en geluid. Je hoeft geen concessies te doen aan kwaliteit of design. Daarom vinden wij System Audio ook zo’n sympathiek merk. Binnen ieder budget levert System Audio een speaker die niet alleen goed klinkt, maar er ook nog eens geweldig uitziet. Naast passieve speakers produceert System Audio ook actieve speakers die volledig draadloos aangestuurd kunnen worden, middels een centrale hub. De app werkt goed en de geluidskwaliteit is subliem.

Alle producten van System Audio