Avolt combineert Scandinavisch design met praktische technologie om elektrische producten zoals verlengsnoeren, USB-laders en kabels stijlvol en functioneel te maken. De filosofie achter hun ontwerpen is minimalisme, waarin vorm en functie elkaar aanvullen. Door strakke lijnen en ingetogen kleuren te gebruiken, passen hun producten moeiteloos in moderne interieurs. Het merk richt zich op duurzaamheid, waarbij ze zowel in productie als in materiaalgebruik proberen hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Een belangrijk kenmerk van Avolt is hun toewijding aan eenvoud en esthetiek. De producten zijn ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar ook bij te dragen aan een harmonieuze inrichting. In kantoren en woonruimtes worden de vaak rommelige kabels en laders heruitgevonden als moderne accessoires die bij het meubilair passen. Dit geeft de producten een unieke plaats in een markt waar techniek vaak meer op prestatie dan op uiterlijk gericht is.

Het assortiment van Avolt omvat de Square 1, een stijlvol vierkant verlengsnoer met meerdere stopcontacten, en de Square 2, een verlengsnoer en usb-c oplader, welke direct in het stopcontact geplaatst kan worden. Deze producten zijn beschikbaar in neutrale kleuren zoals Nomad Sand en Stockholm Black, wat ze perfect maakt voor verschillende omgevingen. Hun kabels, zoals de USB-C en Lightning-kabels, zijn van hoge kwaliteit en ontworpen voor langdurig gebruik.

Alle producten van Avolt