Geneva Lab heeft zich gepositioneerd als een toonaangevend merk in de audio-industrie, bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige geluidsystemen. Sinds de oprichting meer dan tien jaar geleden hebben zij de markt voor home audio getransformeerd met hun unieke benadering, waarbij echte stereo geluidssystemen in elegante, compacte kasten zijn geïntegreerd. Hun producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en afgewerkt tot in de perfectie, wat heeft geleid tot erkenning van gerenommeerde publicaties zoals WIRED, die Geneva Systems beschrijft als de “Steinway” van de audiowereld.

Hun productlijn omvat zowel digitale als analoge systemen die zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en audiokwaliteit in gedachten. De systemen zijn uitgerust met moderne technologieën die een meeslepende luisterervaring bieden.

Geneva Lab biedt momenteel een reeks innovatieve audio-oplossingen die zowel esthetisch als functioneel zijn. De Geneva TIME combineert analoge en digitale technologieën, waardoor gebruikers kunnen genieten van een rijke geluidskwaliteit in een stijlvol ontwerp. De DeCon serie, die beschikbaar is in verschillende modellen zoals de DeCon/S en DeCon/M, biedt hoogwaardige audio-systemen die zijn ontworpen om een luxe audiobeleving te bieden, met een focus op eenvoud en gebruiksgemak.

Hun producten zijn zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn perfect afgestemd op moderne levensstijlen.

Alle producten van Geneva Lab